ÖĞRENMEK KİŞİSEL BİR İŞTİR

Küçük Adımlar Anaokulu olarak biz her çocuğun öğrenmeye olan ihtiyacını ve istekliliğini şaşırtıcı, kışkırtıcı, haz verici, eğlendirici öğrenme ortamları ve etkinlik programları ile destekleriz. Farklı alanlardaki yetenekleri su yüzüne çıkarmak üzere tasarlanmış bu etkinlik programları sayesinde çocuklar becerilerinden memnun ve kendine güvenen bireyler olarak yaşamayı öğrenirler. Kendi ve çevresiyle barışık bu küçük bireyler ise barış ve zenginlik içinde bir ortam yaratır. Bizimde içimiz sevinç ve umut dolar.

KIDSNOOK SENSORY STORY TIME ANNELİ OYUN GRUBU

Kidsnook masal ve duygusal oyun atölyemiz 18 - 60 aylık anneli oyun gruplarımızla çocuklarımızdaki gelişimlere tanıklık ediyoruz.

KIDSNOOK SENSORY

Masal anlatıcılığı sanatını Kidsnook markası ile okulumuzda çocuklarımıza yaparak yaşayarak deneyimlemelerine imkan sunuyoruz.

ORFF VE MÜZİK

Orff yaklaşımı ile yaptığımız müzik derslerinin amacı: bireysel yaratıcılık yoluyla estetik anlayışın ve sosyalleşmenin geliştirilmesidir.

FİZİKSEL BECERİ KOORDİNASYON

Okulumuzda; çocuklara doğru hareket eğitimi ve sağlıklı gelişim için geçerli spor becerilerin kazanılması adına işinde uzman eğitmenlerle çalışmaktadır.

MODERN DANS VE BALE

Dans yalnızca eğlence ve zevk demek değildir. Dans desrlerine devam edilirse, tamamen bilinç altını hareketlendiren, özgür eğitici bir oyun halini alır.

YÜZME DERSLERİ

Çocuklarımızın erken yaşta yüzme öğrenmesini istiyoruz. Haftada 1 kez deyenimli yüzme eğitmenimiz tarafından yüzme dersi verilecektir.

SATRANÇ

Satrancı öğrenmesi ve oynamaya başlaması zihinsel gelişimlerini desteklemektedir.

ROBOTİK KODLAMA

Eğlenirken öğrenme ilkelerine göre hazırlanan oyun destekli robotik kodlama derslerimizde çocuklarımız çok eğleniyor.